Ötgólos pilisi diadal Szluka duplájával

2010. november 22.

A Pilisi LK remekelt az utóbbi 13. játéknapon a Pest Megye I. osztály labdarúgó bajnokságában, vendéglátóként páholta el az Erdőkertest 5-0-ra. Már a 3. percben Szluka megszerezte a vezetést (1-0), amit Poncok a 15. percre be is biztosított (2-0). A meccs eleji két gól előnytől olyan lendületet kapott a Pilis, hogy a 24. percre már meghozta a harmadikat, ismét Poncok lőtt az Erdőkertes Kapujába (3-0). A második félidő is a házigazdák gólgyártásával indult, Vizinek sikerült már az 51. percben a kapuba gurítania a labdát (4-0). Bár az erdőkertesiek mindent megtettek a szépítésért, negyedóra múlva ismét vendéglátó gól született, ezt a találatot Petyán érvényesítette (5-0).


 Ezzel sikerült a Pilisnek begyűjtenie a maximális 3 pontot, amellyel jelenleg a tabella középmezőnyében áll. Ha a hátralévő két találkozóján is sikerül győznie, és ezzel a maradék 6 pontot megszereznie, statisztikailag akár a bronz helyet is elérheti még. Erre meg is lehet az esélyük, hisz már csak a 13. Halásztelek és a 8. Bag lesz az ellenfelük, míg a tabellán harmadik Pilissport-PLSE-nek és a negyedik Diósdnak még egymással is szembe kell nézniük, ami az egyikük – döntetlen esetén mindkettejük – pontvesztésével jár majd.
 A 13. forduló eredményei: Újlengyel DSE–Halásztelek FC 4-2, Diósdi TC–Gödöllői SK 2-1, Tárnok KSK–Bagi TC ’96 4-0, Örkény SE–Felsőpakony-Police-Kop SK 4-0, Hévízgyörk SC–Törteli KSK 1-2, Veresegyház VSK–Tápiószecső FC 1-3, Üllő SE–Pilissport-PLSE 2-2, Pilisi LK-LEGEA–Erdőkertes SE 5-0.
 A 14. forduló mérkőzései: Halásztelek FC–Pilisi LK-LEGEA, Felsőpakony-Police-Kop SK–Hévízgyörk SC, Törteli KSK–Tápiószecső FC, Gödöllői SK–Örkény SE, Erdőkertes SE–Üllő SE, Pilissport-PLSE–Diósdi TC, Tárnok KSK–Veresegyház VSK, Bagi TC ’96–Újlengyel DSE.
ADR
Címkék: Pilis Tápiószecső Üllő foci

« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció