Remizett a Monor a listavezetővel

2010. március 16.
Döntetlent játszott a labdarúgó NBIII Alföld csoportjában legutóbb a Monor a listavezető Orosháza FC otthonában. Ez egy jó hír lenne régiós csapatunkról, hisz mégiscsak a tabellavezető ellen sikerült remiznie a kieső helyen kullogó gárdának.

Mégis, aki látta a találkozót, úgy vélheti, hogy elherdálta régiós együttesünk a három pontot. Pedig már nagy szüksége lenne rá, hogy elmozduljon végre a tabella közepe felé. Hisz jól kezdett a gárda, sőt a 12. percre Balázs meg is szerezte a vezetést (0-1). Igaz nem sokkal később a hazaiak majdnem egyenlíthettek, de mégsem látszott meg a játékon az a nagy különbség, melyet a tabella mutat. Sőt a 44. percben Farkas góljával már kettőre nőtt a monoriak előnye (0-2). De ezt a lelkes játékot sajnos a második félidőben az Orosháza gyorsan letörte, előbb egy buktatásért kiérdemelt büntetővel (1-2), majd egy mezőnygóllal egyenlített (2-2). Bár a Monor mindent megtett, hogy visszaszerezze a vezetést, ez a meccs végéig már nem sikerült neki. Azért biztatónak tűnik ez az eredmény a jövőre nézve, főként, hogy legközelebb a Vasast fogadja az otthonában, aki ellen szintén nem lenne szégyen egy döntetlen eredményt kiharcolnia.

A 14. forduló eredményei: Orosháza–Monor SE 2-2, Soroksár–Battonya 1-1, Vasas II.–ESMTK 3-2, Hódmezővásárhelyi FC–Tisza Volán 1-0. Szolnoki Sp.–Gyulai TFC 1-0, Százhalombatta LK–Dabas FC 2-1.
 
A 15. forduló mérkőzései: Battonyai TK–Szolnoki Spartacus Sport, Monori SE–Vasas Futball KFT., Százhalombattai LK–Tisza Volán SC, FC Dabas-–Orosháza FC, Kecskeméti TE–Hódmezővásárhely FC, SMTK Labdarúgó Egylet KF–Soroksár Sport Club.
A


« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció