Rosszul zár a Vecsés FC

2008. november 15.
Az NBII-es bajnokság őszi fordulójának utolsó előtti mérkőzésén Jászberényben kikapott a Vecsés. Régiós csapatunk ezzel a bakival a 13. helyen várja a téli pihenő előtt a Ferencváros elleni mérkőzést.

Pedig ezen a mérkőzésen is, akár a 13. fordulóban a BKV elleni 0-0-s gólnélküli meccsen, fej-fej mellett küzdött a csapat. Eleinte találat nélküli, de kiegyenlített mérkőzést láthattak a szurkolók egészen a találkozó 77. percéig, mikor Bárkány, a Jászberény középpályása helyett csereként beállt Majzik Bertalan a kapuba csúsztatta a labdát, mellyel megszerezte a kieső helyen tanyázó Jászberénynek a vezetést, s a mérkőzés végén az ezzel együtt járó pontokat.  
    13. forduló eredményei: Debrecen B–Ferencváros 0-1, MTK B–Cegléd 0-1, Ma­kó–Jászberény 1-1, Tö­köl­–­Bé­késcsaba 0-3, Ve­csés­–BKV Előre 0-0, Ka­zinc­­barcika–ESMTK 2-2, Bak­ta­lórántháza–Vác 2-1, Szol­nok–Bőcs 1-0.
    14. forduló eredményei:­ Ferencváros–Makó­ 3-2,­ MTK­ B–Szolnok 2-1, BKV Előre–Tököl 4-0, ESMTK–Bakta­lórántháza 4-0, Bé­kés­csaba–Bőcs 1-3, Cegléd–Kazincbarcika 1-2, Vác­–Deb­recen B 0-1, Jász­be­rény–Vecsés 1-0.
    15. forduló mérkőzései: Bőcs–BKV Előre, Makó–Vác, Debrecen B–ESMTK, Kazincbarcika–MTK B, Tö-
köl–Jászberény, Ve­csés­–
Ferencváros, Bakta­lóránt­háza–Cegléd, Szolnok–Békéscsaba.
dra


« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció