Sereghajtó helyről várják a folytatást

2009. október 19.
Úgy látszik ez az október 12-i hétvége nem kedvezett az emberelőnyben játszó csapatainknak. Az NBIII Alföld-csoportban pályára lépő Monor SE sem tudta kihasználni a 8. fordulóban az újonc Battonya ellen az előnyét, s ezzel elszalasztotta a lehetőséget az újabb pontok begyűjtésére.

Czira fejes gólja utáni egygólos hazai fordulást követően, a 60. percben a játékvezető kiállította Nagy Andrást a vendéglátók sorából. De a monoriaknak ebből sem sikerült előnyt kovácsolniuk, és a szépítés helyett újabb gólt szenvedtek el a hiányosan felsorakozó házigazdáktól. S így Erős Károly gárdája ez utóbbi 2-0-s battonyai veresége után ismét a sereghajtó helyről várja a folytatást.

 

 

 

A 8. fordulóeredményei: Soroksár–Vasas II. 1-1, Gyula–Dabas 1-0, Battonya–Monori SE 2-0, Szolnok Sp.–Orosháza 5-2, Kecskeméti TE II.–Tisza Volán 2-0, ESMTK–Hódmezővásárhely FC 1-0.

 

 

 

 

 

A 9. fordulómérkőzései: Orosháza FC–Algyő SK, Százhalombattai LK–Kecskeméti TE II, Tisza Volán SC–Gyulai Termál FC, Monori SE–ESMTK, Vasas II–Szolnoki Spartacus Sport, FC Dabas–Battonyai TK, Hódmezővásárhely FC– Soroksár SC.« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció