Súlyos vereséget szenvedett el a Monori FC

2008. október 15.
Szombaton a Monor fogadta otthonában a Gyulai Termálfürdő csapatát az NBIII bajnoki 10 mérkőzésén. 

A vendéglátók kezdeti lelkesedése hamar letört, hisz Bányai Péter már a 4. percben betalált a házigazdák kapujába. A kisebb sokk után a Monor ismét belelendült a játékba, mire a gyulaiak Miklya által egy újabb góllal válaszoltak a 34. percbe. A második félidő kezdetén úgy tűnt a Monoriak felbuzdulva túltették magukat a 2 gólos hátrányon, de a várt hazai gól helyett ismét a 19-es mezben játszó Miklya talált a hálóba. A 3-0-s gyulai vezetés után, a játékidő 70. percében végre Simon által a monoriaknak is sikerült szépíteniük, de az arányt megtartaniuk nem, a sípszó előtti pillanatokban Bouhaik ismét a hazaiak kapujába juttatta a labdát. Az ádáz küzdelmet mutatja, hogy sárgalapokban ezen a mérkőzésen sem volt hiány (3-6).
    10. forduló eredményei: Monori SE–Gyulai Termál FC 1-4, Újbuda TC–Érdi VSE 1-6, Kiskunfélegyházi HTK–Orosháza FC 1-2, Algyő SK–Budafoki LC 3-0, Adrenalin–Izsáki SSE-Hódmezővásárhely FC 3-1, Szolnoki Spartacus Sport–Tisza Volán SC 1-0, Honvéd KFT.–Jászapáti VSE 4-0, Kecskeméti TE–FC Dabas 5-0.
A 11. forduló mérkőzései: Tisza Volán SC-Algyő SK, Budafoki LC-Kiskunfélegyházi HTK, Érdi VSE- Adrenalin-Izsáki SSE, Orosháza FC-Újbuda TC, Gyulai Termál FC-Honvéd KFT, Hódmezővásárhely FC-Monori SE, Jászapáti VSE-Kecskeméti TE, FC Dabas-Szolnoki Spartacus Sport.
 (T)


« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció