Szurkálás Gyömrőn

Rendőrségi hírek

2014. augusztus 26.
Elfogtak egy 44 éves gyömrői férfit, aki szóváltást követően késsel többször is megszúrta volt élettársának jelenlegi párját derült ki a Monori Rendőrkapitányság közleményéből. 

A Monori Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya eljárást folytat testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Róbert 44 éves gyömrői lakos ellen.
A rendőrségre állampolgári bejelentés érkezett augusztus 20-án az esti órákban, amely szerint Gyömrő egyik utcájában szurkálás történt. A Gyömrői Rendőrőrs járőrei a helyszínen megállapították, hogy K. Róbert előzetes szóváltást követően dulakodni kezdett volt élettársával és annak jelenlegi párjával. A gyanúsított a dulakodás során volt élettársát egy borosüveggel fejbe ütötte, majd a nő segítségére siető férfit egy késsel megtámadta és testszerte többször megszúrta. 
A járőrök a 44 éves férfit elfogták és a Monori Rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki. A sérülés fokát a nyomozás során kirendelt igazságügyi szakértő vizsgálja.  
Az illetékes bíróság augusztus 22-én elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.
K. Róbert ellen a további eljárást  fogvatartása mellett  a Monori Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya folytatja le. 
nfo
 

Címkék: késelés támadás elfogás Monori Rendőrkapitányság tettes bűnügy

« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció