Táblavadász akciót hirdetett a Pest Megyei Rendőrfőkapitányság

2009. október 19.
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság az állampolgá­rok részére Táblavadász akciót hirdet.
A Táblavadász akció célja, hogy az állampolgárok közül, aki indokolatlannak tűnő, esetleg megtévesztő KRESZ-táblát észlel Pest megye útjain, az a tábla fotóját és a beazonosításhoz szükséges helyszín pontos leírását juttassa el a tablavadasz@pest.police.hu e-mail címre. A lakossági bejelentéseket, amely Pest megye valamennyi útjára vonatkozik, 2009. október 1. és 2009. november 1. között várják.

A program csak a jelzőtáblával kapcsolatos bejelentések megtételére ad lehetőséget.
A bejelentéseket egy bizottság megvizsgálja, egyeztetett megoldási javaslatokat tesz, melyeket eljuttat az érintett közútkezelőnek.
A tablavadasz@pest.police.hu e-mail cím a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon létesült, itt várjuk az indokolatlannak tűnő, esetleg megtévesztő KRESZ-táblákkal kapcsolatos állampolgári bejelentéseket, melyeknek az alábbi kritériumoknak kell megfelelni: Az észrevételek beküldésének helye: a megadott e-mail cím. A bejelentés a megadott határidőn belül érkezzen be. A hely beazonosításához szükséges fényképfelvétel csatolása. Fontos a helyszín pontos megjelölése, az észlelt forgalomtechnikai probléma leírása.
A leghasznosabb észrevétel beküldőjét a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya díjban részesíti.
nfo


« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció