Tápiószecső is készül az őszi idényre

2010. augusztus 16.
Augusztus14-én a Pest megyei I. osztályú felnőtt labdarúgó-bajnokság 2010/2011-es szezonja is megkezdődik. Tápiószecső is erőteljesen készül az őszi idényre. Az utóbbi bajnoki főpróbája igen jól sikerült, hisz 8-1-es diadalt ért el a Nagykáta ellen Lévai Cs. (3), Grezsák Zs,. (2), Bereczki Z., Horváth M., Juhász B. találataival.

Távozók-érkezők Tápiószecsőn


Távoztak: Holló Richárd (Szentmártonkáta), Ill Gergely (Szentmártonkáta), Dunaveczky Attila (Dunaharaszti MTK), Padutsch Arnold (Tura), Erdé­lyi János (Bag), Majzik Bertalan (Jászberény), Németh Péter.
 
Érkeztek: Kovács Áron (Héhalom), Kakuk Csaba (Mátraszőlős), Balázsi Csaba (UTE).
 

Katariak vendégségben


 
Augusztus első napjaiban százötven néző előtt mérkőzött meg Tápiószecső és Katar női válogatottja. A Tápiószecső FC történetének első ázsiai ellenfele volt a Magyarországon táborozó katari válogatott. Érdekes, hogy épp Magyarországot választották, hisz idehaza minden igyekezet ellenére sincs még kultusza a női labdarúgásnak. A katari válogatott hölgyek a portugál Helena Costa szövetségi kapitány vezetésével napi két edzésen vettek részt. Bár a mérkőzés kicsit a házigazda szecsőiek megilletődése miatt óvatosan indult, de végül a vendéglátók örömére 5-1-es szecsői győzelemmel ért véget. Az öt gólból Papp Noémi hármat, Fodor Cintia és Paksi Krisztina egyet-egyet szerzett.
A mérkőzést ajándékozás, közös fotózás, majd vendéglátás és beszélgetés követte. A találkozót Őze Tibor, a Magyar Labdarúgó Szövetség munkatársa szervezte.
A csapat gyors fejlődését mutatja, hogy egy héttel előtte, szintén a Nagykáta elleni felkészülési mérkőzésen még csupán 3-3-as döntetlent tudtak csak elérni. A győzelem remélhetőleg inspirálja az együttest a nyitányra, s nem okoz majd gondot, hogy vendégségbe kell menni az előző szezon 12. helyezettjéhez, a Gödöllőhöz.

TRA« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció