Újabb ponttal dobogós a Maglód

2011. május 18.
Az NBIII Duna-csoportban szereplő Maglódi TC 1-1-es döntetlenjével újabb egy pontot zsebelt be a 25. fordulóban, mellyel öt mérkőzéssel a zárás előtt a tabella második helyén állomásozik.

A főtáblára kerülés a tét

Május 11-én folytatódtak a 2010-2011-es Pest Megyei Kupa előselejtezői. A 8. forduló felső ágában szereplő Tápiószecső FC elbukott 2-1-re Gödöllőn, de az alsóágban játszó Maglód TC 5-1-es diadalával a Pilissport ellen még menetelhet tovább. A céltól, a főtáblára kerüléstől már csupán egy mérkőzés választja el. Ehhez legközelebb az alsóági „elődöntő” másik győztesével, a Turával kell megmérkőznie. Mindkét gárda vendégként bizonyított, a Tu­ra a Tárnokot ütötte ki 2-0-ra idegenben. A Tá­pi­ószecső Polyák triplájával, Vincze L. góljával és a gödöllői Pásztor Dániel öngóljával érte el ezt a remek eredményt.
Négy pont lemaradását az éllovas Pálhalma SE ellen – szintén remizett (0-0) – úgy tűnt, sikerülhet nagymértékben lefaragnia, hisz az Érd elleni találkozón Pozder Nenad már a 12. percben betalált a vendégek hálójába, amire ellenfelének a második félidő utolsó percéig sem sikerült válaszolnia. De a házigazda középmezőnybeli gárda az utolsó pillanatig kitartóan küzdött az egyenlítésért, aminek a sípszó előtti 90. percben meg is lett az eredménye Skita által. Így a házigazda Maglódnak végül meg kellett elégednie legutóbb a döntetlenért járó egyetlen ponttal. Igaz, egyelőre elegendőnek tűnik az előnye a tabellaharmadik ESMTK-val szemben, főként ha figyelembe vesszük, hogy a Maglód gárdája mostanság idegenben jobban szerepel, mint odahaza. Ráadásul a 26. játéknapon a sereghajtók mezőnyéhez tartozó Dorogi FC-hez utazik, így matematikailag sikerülhet ismét a pontrablása, akár a három is.

A 25. forduló eredményei: Budafoki LC–Száz­ha­lombattai LK 1-2, Soroksár SC–Pálhalma SE 0-0, Mag­­lódi TC–Érdi VSE 1-1, Tö­­­rök­bálinti TC–Dorogi FC 3-0, Du­naharaszti MTK–ESMTK LE KF 1-0, Móri SE­–Pénz­ügyőr SE 2-2, Bia­tor­bágy SE–Zsámbéki SK 2-1, Bicskei TC–Sárisápi Bá­nyász SE 1-1.

A 26. forduló mérkőzései: Dorogi FC–Mag­lódi TC, Pénz­­ügy­­őr SE–Soroksár SC, Érdi VSE–Du­na­­ha­­­rasz­ti MTK, ESMTK LE KF–Bu­­da­­­foki LC, Zsámbéki SK–Bics­kei TC, Sári­sápi Bá­­nyász SE–Törökbálinti TC, Százha­lom­battai LK–Mó­ri SE, Bia­tor­bágy SE–Pálhalma SE.     

Címkék: labdarúgás

« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció