Útlezárások a Pincefaluban

2012. június 7.

Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, a pincetulajdonosokat, hogy június 9–10-én a Borvidékek hétvégéje rendezvény érdekében forgalomkorlátozás lesz a Pincefaluba felvezető utakon.


A rendezvény kijelölt, ingyenes parkolója a Fenyves alatt, a Locsodi utca kijáratánál lesz, amely a Péteri út fe­löli a Bereki dűlőn (Széles út) közelíthető meg. A Csokonai utcától felvezető utak, valamint a Bajcsy-Zsilinszky utca a Gép utcától lezárásra kerül a rendezvény mindkét napján a rendőrség által, szombaton 8-tól 20 óráig, vasárnap 9-től 17 óráig. Ez idő alatt az ott lakók részére lakcímkártya bemutatásával lehetséges gépjárművekkel a behajtás. Rajtuk kívül azok a gépjárművek hajthatnak be a fent megjelölt időben a Csokonai utcáról a Strázsahegy felé, akik a Vigadó Nonprofit Kft. által kibocsátott behatási engedéllyel rendelkeznek. Engedélyek kérhetők név, cím, rendszám, indoklás megadásával a következő e-mail címen: vigado@vigadokft.hu.
     A rendezvényen közreműködőket, árusokat, pincészeteket, éttermeket, egyéb szolgáltatókat kérjük, hogy a lezárás előtt és után szállítsák az áruikat!
     Megértésüket előre is köszönjük!
Monor Környéki Strázsa Borrend, Vigadó Nonprofit Kft
Címkék: Pincefaluban

« vissza

Kapcsolódó cikkek:

Legolvasottabb cikkeink:

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció