Varázslat Monoron

2011. március 18.
Ismét fellép a Budapesti Utcaszínház Monoron. A Húsvéti kézműves foglalkozás után a társulat bemutatja az Óz, a nagy varázsló című mesejátékot.

A Monori Balázs vezette társulat a régi utcaszínházak hagyományához híven folytonosan járja a világot. Sok zenével és megannyi humorral fűszerezett darabjaikkal évről évre az ország legkülönfélébb pontjain lépnek fel, de többször megfordultak már külföldön is. Két évvel ezelőtt a monori lakosok előtt is bemutatkoztak már, akkor egy másik népszerű klasszikust, a Don Giovannit adták elő. Április 20-án délután sokak nagy kedvencét, Óz, a nagy varázslót hozzák majd el számunkra. Délután 5 órai kezdettel kis időre Smaragdvárossá változik a Művelődési Ház színpada, hogy együtt kísérhessük végig a kis Dorothyt a sárga köves úton.
A gárda monori fellépésén Dorka cipellőjében ezúttal Varga Zsuzsanna tündököl majd. A többi szerepben viszont a helyzet változatlan; Bádogember: Monori Balázs, Gyáva Oroszlán: Lőrincz Levente, Madárijesztő: Tatai Zsolt, Tündér-Boszi: Mezei Réka. A közismert klasszikus humoros feldolgozása kellemes kikapcsolódást ígér minden korosztály számára!
A színdarab előtt kreatív programokkal várnak minden érdeklődőt a szervezők. A húsvéti kézműves foglalkozáson lesz tojásfestés, aszfaltrajzolás és számos egyéb szórakoztató feladat. Belépőjegy a kézműves foglalkozásra 400 forint. Az előadásra gyerekek 800, a felnőtteknek 1200 forintért juthatnak be. A felnőtt jeggyel rendelkezőknek a kézműves foglalkozás ingyenes.
REG
Címkék: színház gyerekek kézműves foglalkozás

« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció