Vecsési győzelem a Mezőkövesd ellen

2011. június 8.

A Keleti csoport 29. fordulójában a Mezőkövesd az ezüstérmes helyének megtartásáért utazott Vecsésre, de a vereséggel ismét csak a harmadik, mert a Nyíregyháza visszaelőzte. A Vecsés hosszú időn át tíz emberrel játszva nyerte meg a mérkőzést.


Ness Hungary NB II, 29. forduló
Vecsési FC – Mezőkövesd Zsóry 1-0 (0-0)

Vecsés, 400 néző, Játékvezető: Iványi Zoltán (Medovarszki János, Forgács Attila)
Vecsési FC: Gyenes- Könczey, Máj, Vasas, Erdei (Radnai 85. perc), Fritz, Kiss (Ponczok 75. perc), Zana, Lannert, Horváth, Piros (Bojtos 46. perc). Vezetőedző: Détári Lajos.
Mezőkövesd Zsóry: Szántai- Kaszás (Haburcsák 66. perc), Vámosi, Elek, Éles, Hegedüs, Bagi, Sivák, Török (Bogdány 50. perc), Jeremiás (Szabó 56. perc), Husaník. Vezetőedző: Huszák Géza
Gól: Horváth Dávid (52. perc)
kiállítás: Zana Norbert (Vecsési FC- 34. perc), második sárga lap után

A Vecsés kezdett jobban,
a negyedik percben már helyzetet teremtettek Szántai kapuja előtt. Kiegyenlített volt a játék a továbbiakban, majd a 34. percben 10 főre fogyatkozott a Vecsés, miután Zana megkapta második sárga lapját.
Az előnnyel azonban nem tudott élni a Mezőkövesd, sőt az 52. percben a hazaiak szereztek gólt. Horváth 25 méterről váratlan lövéssel bevette Szántai kapuját. Ezt követően fegyelmezetten védekezett a Vecsés és megtartotta az előnyt.

Forrás: www.nb2.huCímkék: labdarúgás

« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció