Vereséggel is ezüstérmes a Maglód

2011. június 16.
Az NBIII Duna-csoportban szereplő Maglódi TC súlyos, 3-0-s vereséget szenvedett el a listavezető Pálhalma SE-től a 29. játéknapon. Ezzel már véglegesen eldőlt a bajnoki cím, és már biztos a kék-sárgák második helye is a szezonban.

A jelenleg harmadik helyen állomásozó ESMTK már 4 ponttal van tőlük leszakadva az utolsó forduló előtt. A záró meccsre maradt viszont a harmadik hely kiosztása, melynek a csoportban még két további várományosa is akad, hisz a listán a Maglódot követő ESMTK-n kívül a Dunaharaszti MTK és a Törökbálinti TC is esélyes még a bronzra. De Gyurik József gárdája sem pihenhet ezüstös babérjain az utolsó játéknapon, mert ellenfele, a Soroksár is szeretne előzni. Ha sikerül a három pontot megszereznie, akkor akár megelőzheti a Biatorbágyot, s feljöhet a 11. helyre. Így a tavaly és idén is második helyet szerző Maglód az utolsó meccsén is igazi küzdelemre számíthat.
            A 29. forduló eredményei: Dunaharaszti MTK–Zsámbék 2-2, Százhalombat­tai LK–Erzsébeti SMTK 2-0, Pénzügyőr SE–Érdi VSE 2-6, Törökbálinti TC–Bia­torbágy SE 1-1, Móri SE–Do­rogi FC 2-2, Maglódi TC–Pálhalma 0-3, Budafoki LC–Sárisáp 3-1, Soroksár SC–Bicske 3-1.
            A 30. forduló mérkőzései: ESMTK LE KF–So­roksár SC KFT., Érdi VSE–Száz­ha­lombattai LK, Sárisá­pi Bányász SE–MÓRI SE, Dorogi FC–Pénzügyőr SE, Pál­hal­ma SE–Dunaharaszti MTK, Zsám­­béki SK–Buda­foki LC, Bicskei TC–Tö­rök­bálinti TC, Maglódi TC–Biatorbágy SE.          
ADR
Címkék: labdarúgás

« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció