Veszélyben a kardiológiai ellátás Monoron

2011. április 14.
Megfelelő műszaki felszerelés hiányában kritikussá vált a kardiológiai ellátás a monori szakorvosi rendelőintézetben. A 7,2 millió forintba kerülő ultrahang készülék megvásárlásához a rendelőintézet várja a támogató adományokat.

Megfelelő műszaki felszerelés hiányában kritikussá vált a kardiológiai ellátás a monori szakorvosi rendelőintézetben. Az intézményt fenntartó Pest Megyei Önkormányzat gazdasági helyzete nem teszi lehetővé, hogy új ultrahang készüléket vásároljon, a jelenlegi berendezés technikai szintje és képminősége viszont szakmailag elfogadhatatlan mértékű. A rendelő finanszírozása az utóbbi időben folyamatosan kedvezőtlenül alakult, így egyedül sajnos nem tudják kigazdálkodni egy új ultrahang berendezés 7,2 millió forintba kerülő beszerzését, ezért a lakossághoz fordulnak támogatásért. Az új géppel jóval magasabb színvonalon lehetne ellátni a Monoron és környékén élő betegeket.
A monori szakorvosi rendelőintézet várja a támogató adományokat a „Dr. Gombos Matild” Alapítvány számlaszámára: 10103843-63270300-01003007 (Budapest Bank). Az alapítványt a személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlásával is támogathatják, amely szintén a rendelőintézet gép- és műszerellátottságának javulását segíti elő. A felajánláskor a következő adószámot kell feltüntetni: 18684254-1-13


« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció